En ombygning kan give dig drømmehuset

Det kan virke uoverskueligt at skulle flytte. Ikke nok med at alt skal pakkes ned i kasser, så skal de vante rammer og rutiner skiftes ud med noget nyt. Vores hjem er så meget os, at hvis det bliver noget andet, ændrer det vores liv en lille smule. Derfor kan I spare tid, kræfter og bekymringer, hvis I lader de gamle mursten stå og give huset en overhaling.

Børnene er glade for de kammerater, som de har på vejen, og de kender cykelturen til skole. Faktisk kan de klare den selv. I er glade for at bo i de omgivelser, I befinder jer I, og I nyder jeres naboers hyggelige selskab.

Men.

Værelserne er for små og køkkenet er for lille. Der er ikke plads til at bage de pompøse kager, I drømmer om. I mangler plads, og vi vil gerne finde noget større. Det er dog besværligt at pakke en hel familie ned i flyttekasser, og det tager en hel ferie, så hvis I kan slippe for det, vil det være at foretrække.


Byg om
Med det rette arkitektfirma, kan I få rigtig mange af de ting ud af en ombygning, som I gerne vil have, uden at I skal flytte fra huset i mellemtiden. Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvad man kan gøre ved et hus af ældre dato. Hvis I mangler plads, kan I få det – hvis det er større rum, I mangler, kan det også lade sig gøre.

For eksempel kan man bygge en ekstra klods på huset. Det kan gøres på forskellige måder, men en billig, moderne og funktionel løsning er, at bygge den i træ. Selvom resten af huset ikke er et træhus, kommer det til at fungere rigtig godt, fordi det netop bryder linjen. Og så er det fri for vedligeholdelse.

En anden løsning, som tilfører jeres hus noget, I aldrig havde regnet med, er større vinduer. Noget, der får et hus til at virke gammelt og kedeligt, er, hvis lyset ikke kan trænge ind. Af uransagelige årsager byggede man husene meget mørkere før i tiden og lod slet ikke solen stråler nå ind i stuen.

Det kan man nemt og billigt åbne op for. Hvad end det drejer sig om større vinduer eller flere vinduer er det en rigtig god løsning.

Der er masser af penge og kræfter at spare, hvis man vælger en ombygning frem for at bygge et hus fra bunden. Undersøg lynhurtigt, hvad du kan gøre. Jeg vil fåreslå du læser denne artikel fra en af københavns bedste arkitekter.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.