Invester straks i en smart skuldertaske

Hvad har du altid brug for at have på dig, når du skal ud af døren? Din telefon? Tjek. Læbestift og mascara, så du kan opfriske make-uppen undervejs? Tjek. Din pung, selvfølgelig. Nøgler. Samt nogle andre småting. Men hvad skal du gøre af alle dine ting, når du er på farten? Du kan ikke have det hele i lommerne, vel? Og du orker ikke at slæbe rundt på en stor rejsetaske.

Så hvor kan du have alt dit småtteri, som er livsvigtigt for dig som en funktionel, smart karrierekvinde? Svaret er en skuldertaske, selvfølgelig. Det er en lille taske med rum til alle dine små ting som telefon og pung og kalender og så videre, og så er der en lang og ofte justerbar rem, som du kan have over skulderen. Skuldertasken er ligesom en stor clutch, men den er egentlig langt mere praktisk, end den er fashionabel.

Dermed ikke sagt, at skuldertaske ikke kan være super moderne i deres look. Faktisk er skuldertasken den mest populære taskevariant på markedet lige nu. De kommer i alle prisklasser og designs, så alle kan gå med dem. Skuldertasker kan man også have på, selv hvis man er pakket ind i en stor dynjakke med tykke ærmer på grund af den lange rem.

Med en smart skuldertaske kan du også sætte prikken over i’et på stort set alle outfits. Lige fra dit smarte suit med nederdel og jakke, som du har på på arbejdet, til den lille sorte kjole med pailletterne, som du har på fredag aften med veninderne, og videre til joggingbukserne og frakken, du har på, når du er nede at handle ind søndag eftermiddag. Skuldertasken kan følge med dig overalt og passe på dine ting, når du har for travlt med at leve livet til lige at være super organiseret. Smid det hele ned i skuldertasken, så skal det nok være der, når dagen slutter.

Du kan også vælge at svinge skuldertaskens rem rundt om din hals, så remmen går på tværs af din torso. Så nemt kan du forvandle den til en crossovertaske, som er rigtig praktisk at have på i byen, så tasken ikke falder af, når du hopper og danser på floor. Bær også gerne skuldertasken som crossovertaske, når du er på ferie, hvor tingene går lidt vildt.

Her er et link til et sted hvor du kan finde en smart skuldertaske, og hvis du skal ud og rejse, foreslår jeg du læser min guide hvor jeg forklarer, hvordan du finder en god kuffert til rejsen.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.